Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kalandok shemale-ekkel

Kalandok shemale-ekkel

Az első farkangyal

2015. június 14. - Romero1

Megint elkeveredtem a helyszínre, és most már tudatosan farkas lányt kerestem. Mivel már kitapasztaltam a kínálatot, tudatosan jártam végig az engem érdeklő "lányokat". Nosztalgia gyanánt végigcsapattam a teljesen nővé vált ázsiai hímnők között, ismét találkoztam a múltkori boszorkánnyal, és óriási önuralomra volt szükségem, hogy be ne térjek hozzá egy fél órácskára. Ahogy megláttam, pillanatok alatt betonkeményre dagadt a farkam. Az érdekes a szituációban, hogy a több száz, kívánatosabbnál kívánatosabb "eredeti kurva" meg sem moccintotta a fantáziámat, pedig olyan lányok voltak 20-30 euróért, hogy egy "normális" pasi minden ujjára tízet választhatott volna. Itt kezdtem érezni, hogy ferdül a hajlamom, és megszállottan kerestem azokat a szexmunkásokat, akiknek szilikoncicije és farka van/volt. Mivel a múltkor megfogadtam, hogy legközelebb farkat akarok látni, érezni, csak azokra a lányokra koncentráltam.

Meg is találtam a kedvemre valókat, igaz volt közte 190 magas is, férfias arccal, de az nem hozott tűzbe. Ekkor megláttam azt, akit első látásra megkívántam: fodros szőke, hatalmas, de formás cicikkel, izmos combokkal, teljesen nőies, eltekintve a hatalmas, lógva is legalább 18/5-ös farkától. Már messziről kidudorodott a hófehér szaténbugyija, és ahogy közelebb értem, kibuggyantotta belőle az óriási szerszámát. Mosolyogva megfogta a kezemet, és rátette a farkára. A szívem a torkomban dobogott. Először érintettem péniszt az enyémen kívül. Kedvesen beinvitált, én pedig nem tudtam neki ellenállni. Éreztem, hogy akarom a testét! Olyan zavarban voltam, hogy az árat is elfelejtettem megkérdezni, de szó nélkül leperkáltam az 50-est, amit kért. Vetkőzés után gyors farokmosás (ez a csináld magad nem tetszett annyira, mint a múltkori:) megtörölköztem az illatos, élére hajtogatott törölközővel. Besétáltam vele kézenfogva az óriási, igényes franciaágyhoz, majd szelíden hanyatt döntött. Ekkor vettem észre a plafonon a franciaágyéval megegyező méretű tükröt. Oldalt a ruhásszekrény teljes felülete is tükör volt. Hmmm... Ilyet még csak filmekben láttam, de izgatta a fantáziámat...

Pillanatok alatt felkúszott az ágyra, befészkelte magát a combjaim közé, és puszilni kezdte a hasamat. A cicije a térdemet simogatta, miközben egyre lejjebb csúszott. Alig vártam, hogy elérje a farkamat. És végre igen, ráhajolt, és bevette a makkomat az ajkai közé. Puhán, kellemesen játszadozott a farkam hegyével. Ekkor megkért, húzzam fel a térdem derékszögbe. Meglepődve tettem eleget a kérésének, és máris éreztem a kezét, ahogyan a fenekemet simogatja. Egyre közelebb került a végbélnyílásomhoz, és azon kaptam magam, hogy toltam a keze felé magam. Ekkorra már elért a középponthoz, és körkörös mozdulatokkal ingerelte az ánuszrózsámat, és néha nyomott egy lágyat a farkam alatt. (Még szerencse, hogy otthon indulás előtt megtisztítottam magam zuhanyzás közben.Ez az élvezetes análszex második alapszabálya, a higiénia. Az első pedig, hogy ne félj, nem fog fájni, csak el kell lazulni és akarni kell. Hihetetlen, hogy pasi létemre tanácsokat osztogatok a seggszex élvezetéhez... Én szinte minden nap csinálom, a zuhanyrózsa masszírozós funkciójával adok beöntést magamnak, mert imádom a betóduló vízsugár nyomását. Ezenfelül megtisztulok, a vécézés után bent maradt apró "szöszöket" is kimosom magamból) Innentől nem bírtam magammal, szabályosan kívántam, hogy az ujjai becsússzanak a fenekembe. És egyszer csak bent volt.

pro.jpgpro2.jpgpro6.jpgpro8.jpg

Hívogató mozdulatokkal elkezdte masszírozni a prosztatámat és minden egyes mozdulatnál majd szét durrant a farkam. Még mindig szorgosan körzött a nyelvével, és tövig lenyelte a dákómat. Hogy ilyen szerencsém legyen? Eddig kettőből kettő volt mélytorok- specialista, pedig ez az arány a nők között olyan 20 százalék körül mozog, ahogyan eddig tapasztaltam. Ez a szitu, hogy a makkom a mandulájánál járt ki-be, az egyik kezével a heréimet masszírozta, a másikkal pedig a seggemben matatott, teljesen beindított.

Láthatta arcomon a kéjes élvezetet, mert egyszer csak megkérdezte, nem akarom -e én is szopni őt. Ezen egy kicsit meglepődtem, és látva kisfiús zavarodottságomat, meglengetett egy óvszert. És így? - kérdezte. Mosolyomból rájöhetett, hogy így már bevállalnám, ezért villámgyorsan verni kezdte a farkát, ami egy perc alatt félkeményre dagadt. Felcsavarta rá a gumit, letörölte egy papírtörlővel, és felkínálta a péniszét. Én meg rábuktam és bekaptam. Jézusom, egy fasz van a számban! Én most buzi lettem? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok ugrottak be, de a tolakodó, méretes dákó elterelte a figyelmemet, és próbáltam jól szopni. Néha vákuumot csináltam a számmal, néha csak a hegye volt a számban, és a kezemmel vertem, villámgyorsan. Érdekes és izgalmas volt, ahogy beledagadt a számba.dt.jpgdt3.jpgdt2.jpg

Ezt viszont nem bírtam sokáig, néhány perc után kiállt az állkapcsom, és kezdett kellemetlen lenni a mandulámat döfködő farok. Hát, nem egyszerű ez a mélytorok-szakma... Riszpekt , hölgyeim. Bár biztos csak technika és gyakorlás kérdése. Szóltam neki, hogy szeretném megdugni a popsiját. Kicsit húzódozott, mert hogy neki túl nagy a farkam, de végül belement és hanyatt dobta magát. Szinte észre sem vettem, már óvszer volt a farkamon, és a háton fekvő partnerem felhúzta a térdeit a mellkasához, és síkosítóval kenni kezdte a segglyukát. Rámásztam, erre ő szakértő mozdulattal bevezette a brokimat a popsijába. Elég vadul kezdtem el dugni, de nem ellenkezett. Tetszett az előttem himbálózó farok. Óvatosan megfogtam, és verni, masszírozni kezdtem. A másik kezemmel magamhoz szorítottam az égnek meredő combját. Furcsa, és idegen érzés volt, nem esett úgy a kezemre, mint a sajátom, pedig csak kicsit volt fentebb, mint az enyém.farok.jpg De valamit jól csinálhattam, mert újra duzzadni kezdett a markomban. Éreztem, hogy kitárulkozik, és szabályosan rátornázza magát a rudamra. Ezt úgy képzeld el, mintha szorulása lenne, és erőlködik kicsit, toló mozdulatokkal kitágítja a segglyukát. Olyan, mint amikor egy anakonda ráhúzza magát a zsákmányára. Szerintem, ha egyikőnk sem mozdulna, a végbele akkor is másodpercek alatt elnyelné az egész farkamat. Ezzel a módszerrel annyira kitágult, hogy olyan érzés volt, mintha egy normális puncit dugnék. Teljes hosszában megjárattam benne, tövig be, aztán teljesen ki. Szó nélkül tűrte, sőt, még ellen is lökött a fenekével. Ezt vagy azért csinálta, mert tudta, hogy iszonyatosan jó érzés, vagy azért, hogy minél hamarabb megtöltsem a végbelét, és újabb vendéget tudjon fogadni. Ebben a pillanatban ezt pont leszartam. Félrelökte a párnán a szőke hajtincsét, egyből megkívántam a szolárium-barna bőrét. Fölé hajoltam, a mellkasom a meredező cicijéhez simult, és végigpusziltam a vállától a nyakáig. Ekkor lenéztem, és megláttam a testünk közé szorult heréjét és a félkemény farkát, a makkja minden lökésemnél kibújt a bőréből, majd vissza.

 Ettől a látványtól aztán nem bírtam magammal, és még vadabbul döfködtem a fenekét. Ekkor hátranyúlt a feneke alatt, egyik kezével elkezdte vakargatni, nyomkodni a zacskómat és a környékét, a másikkal pedig az éppen kintlévő és befelé induló farkamon rántott ellenkező irányba. Így már végképp elborult az agyam, és lüktető fasszal hörögve ürítettem a végbelébe a tekintélyes mennyiségű ondómat. Ráborultam a melleire, lucskosra izzadt testünk összeért, én levegő után kapkodva puszilgattam a nyakát. Ő türelmesen megvárta, amíg a légzésem visszaállt a normálishoz közelire, majd gyengéden letolt magáról. Lecsúszott a még mindig pulzáló farkamról, és egy tapasztalt mozdulattal lehúzta a még mindig merev dorongomról a majdnem félig lévő kotont. Tépett kicsi papírtörlőt nekem is , magának is, nagyjából megtisztítottuk magunkat, majd egy gyors mosdás után, remegő térdekkel és combokkal, berekedve a zilálástól, magamra kaptam a cuccaimat. Indulás előtt még megmarkolta a farkamat, és megpaskolta a seggemet, és elköszöntünk.

Hát, ez is megvolt, csodálatos élmény volt. Egyre gyorsabban oldódik a gátlásom, és mindig többet és többet akarok. A hajlamom már el van ferdülve. Normális nőket már meg sem kívánok, mindig péniszt képzelek a lábaik közé. kivétel persze az én is dögös párocskám, akivel szexuális fantáziánkat bőségesen kiéljük egymáson. Imádom benne, hogy sokszor ő kéri, sőt követeli az análszexet, mert hogy már olyan régen dugtam seggbe. Cserébe, ha akarom (és már miért ne akarnám:), fekete latexkesztyűvel nyúl fel a seggembe, és megmasszírozza a prosztatámat. pro_latex.jpgMert ha így veri és szopja a dákómat, miközben hanyatt fekszek, a térdeimet felhúzva, akkorát spriccelek, hogy beterítem a mellkasomat, de még a párnára is jut. Ő ezt egy rövid sikkantással, és kaján vigyorral veszi tudomásul, annyira tetszik neki az ilyen méteres kilövellésem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shemalekaland.blog.hu/api/trackback/id/tr277544562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása