Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kalandok shemale-ekkel

Kalandok shemale-ekkel

Az első, eget rengető kefélés egy "nemnővel"

2015. május 17. - Romero1

Üdv újra itt.

A múltkor ott fejeztem be, hogy először simogattam és fogtam feneket és szilikoncicit, aminek tulajdonosa farokkal született. Kellőképpen magával ragadott az élmény, napokig erre vertem a farkamat, és megfogadtam, hogy ha legközelebb arra járok, felpróbálok egy ilyet. Persze a lelkem mélyén ódzkodtam tőle, hiszen milyen is az már, fúj, gusztustalan... De aztán mégiscsak erősebb volt a kíváncsiság, érezni, tudni akarom, milyen az, amikor egy gyönyörű női testbe bújt expasi kényeztet, aki valószínűleg jobban tudja minden nőnél, mivel tehet boldoggá egy férfit.

És el is jött a lehetőség, a futárcégnél ahol dolgoztam, fuvart kaptam ebbe a városba. Gyorsan végeztem a melóval, és igyekeztem is meglátogatni vágyaim netovábbját. Leparkoltam a kocsit a közelben, és most egyedül indultam felfedezőútra. Senkitől sem zavartatva, több száz kilométerre a legközelebbi ismerősömtől, nem kellet félnem, hogy olyanba botlok, akinél magyarázkodnom kellett volna. Nyakamba vettem a városrészt, körbe jártam a lépcsőházakat, és a szinteket, keresve azokat a szexmunkásokat, amik nem csak sima, snassz kurvák. Hanem valamivel többek. Mondjuk egy faroknyival :)

Megláttam az elsőt: thaiföldi (vagy vietnámi, vagy mittudomén) istennő(?), kb. 175 magas, hozzá 10 centis tűsarkú, eszméletlen szexi fehérneműben, seggig érő, fekete haj, kislányos, de nőies arc, gyönyörű cicik és popsik.Valami hasonló volt, csak farok nélkül: 

Izgatott voltam, remegve mentem oda hozzá, és érdeklődtem a tarifáról. A tipikus, repedfazékra hasonlító hangján (hormonkezelés, hangszáligazítás. ádámcsutkakisebbítés következménye lehet, hiszen mindegyiké ilyen) mosolyogva, kacsintva közölte az árat: 30 ojró. Közben érzékien masszírozni kezdte a farkamat, ami egyből beállt mint egy zászlórúd. Gátlásosságom akkor kezdett alábbhagyni, mikor a folyosón több sorstáramat láttam, akik nyálcsorgatva jártak szobáról szobára, mintha a kefélés egy nemnővel a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Nem kellett sokáig munkálkodnia a brokimon, önként léptem be a kis szobájába. Az éjjeli szekrény tele műbránerekkel, a falon pornófilmekből ismerős jelmezek lógtak. Gyorsan kicsengettem a lóvét, azon nyomban elkezdett vetkőztetni, miközben a hátam mögé került, végigpuszilta a hátamat, a tarkómat (nem kellett lábujjhegyen erőlködnie, hiszen majdnem ugyanolyan magasak voltunk). Kibontotta az övemet, a keze becsúszott a boxeralsómra, ami akkor már alig bírta visszafogni az ágaskodó anakondámat. Amikor megszabadított az utolsó ruhadarabomtól, kézen fogva behúzott a fürdőszobába, farkat mosni. Kérdezte, segítsen-e? Mondom persze, ha az is benne van az árban, akkor csináld csak! A mosdókagylóhoz fordított, mögém került, két betonkemény mellét a lapockáimhoz nyomta, és egy kis tusfürdővel elkezdte mosni (inkább masszírozni) a már rég bevetésre kész méteres-kék-erest. Hát mit mondjak, mosdatást még nem élveztem ennyire. Annyira szakértő mozdulatokkal tisztította a kéjdorongomat, hogy meg kellet kérjem, álljon le, különben a mosdókagylóba ürítem a táramat. (Na nem minta ez az élmény már magában is ne érte volna meg az árát, de hát nem (csak) ezért jöttem). Mosolyogva tudomásul vette, megtörölgette a farkam, és ismét kézen fogott, és beriszált előttem az ágyba. Én hűségesen utána, és mire két lépéssel követve az ágyhoz értem, ő már az ágy szélén ült, szemmagasságban az ágaskodó farkammal.

Mondhatni belefutottam a tátott szájába, nem aprózta el, nem puszilgatta körbe, hanem egyből tövig nyelte. Ideálisan adagolta a nyálát, nem tocsogott, de mégis kellemesen nedves volt. Iszonyatosan tudta a dolgát, az orra ritmikusan bökdöste a hasam alját. Volt már szerencsém mélytorkozással, de ahogy ő csinálta,az fenomenális volt. Picit összeszorította az ajkait,(mint amikor én fagyit habzsolok), lehelet finoman a fogait (!) és a nyelvét is használta. Minden egyes döfésnél (merthogy ekkorra már az agyamra szállt a lila köd, rendesen szájba basztam) olyan érzés volt mire a makkom lecsúszott a torkán, mintha egymás után három szűk, forró és nedves puncit szúrnék át. Ahogy matatni kezdtem a félgömb cicikkel, a meggymagszerű bimbókkal, éreztem, hogy a boldogság megindul a tarkómból a hátamon át a farkam csúcsáig, és ha ez így folytatódik, még a gerincvelőmet is leszívja a következő 2-3 másodpercben. Ekkor megállítottam a fejét egy határozott mozdulattal (épp abban az pozícióban, amikor a makkom valahol a nyelőcsöve elején járhatott).Ekkor kérdően rám nézett a mandulabarna szemeivel, mint egy kislány, aki tudja, hogy rosszat csinált, és esdekelve bocsánatot kér (jelzem, a farkam vége még mindig a nyelőcsövében volt, az orra pedig a köldököm alatt a hasamba fúródva). Iszonyatos önmegtartóztatásra volt szükségem, hogy ne locsoljam torkon a kislányt. Ekkor lehúzta magát a karómról, levette a falatnyi bugyiját, elővett egy óvszert, leharapta csomagolását, miközben másik kezével szinten tartotta a farkamat. Szakértő mozdulatokkal 2 mp alatt felcsavarta a gumit, a következő pillanatban pedig már síkosítóval kente széttárt nyílását. Ekkor láttam életemben igazi műpuncit. Legegyszerűbben ahhoz tudnám hasonlítani, minta a punci helyén is egy segglyuk lett volna. Persze a világítás elég gyenge volt, nem tudtam jobban szemügyre venni, de nem is akartam a részletekben elmerülni. Annyira extázisban voltam a "felszopástól", hogy alig vártam, hogy dárdámmal bevehessem a szűk barlangját.

Hanyatt dobta magát az ágyon, felhúzta nyújtott, kecses lábait és csak a szemével intett, hogy döfésemet kész hősiesen állni. Mire felvettem a pozíciómat, a bokái már a füleit súrolták. A mellei még mindig úgy ágaskodtak, mintha a gravitációt le se szarnák, a kívánatos, feszes hasán pedig kicsit összegyűrődött a bőr. Ekkor nem bírtam magammal tovább, és beletoltam a 20 centis farkamat a felszisszenő partnerembe. Elképzelni sem tudom, hogy képes volt e élvezni ezt (már amennyire egy kurva képes  élvezni a szexet), hiszen a pénisze már el lett távolítva, csiklója, stb. meg nem volt, de olvastam valahol, hogy az idegvégződésekben gazdag, élvezetért felelős részt már képesek meghagyni és/vagy visszaoperálni. Az érzés, hogy egy eszméletlenül szűk "punciban" jár ki-be a farkam, illetve a feje mellé feszülő kecses combok és a szexi éppen csak ráncos has felett ágaskodó két gyönyörű cicik közeli  látványa meghozta a gyümölcsét, és 3-4 perc párzás után hörögve, majdhogynem üvöltve, majd egy percen át remegő testtel ürítettem bele a spermámat. Lehet, csak az extázisom miatt, de úgy láttam, mosolyogva nyugtázza állatias élvezésemet, tetszett neki a rajta vonagló, éppen elélvező test látványa...

Magamra hagyott, amíg újra levegőhöz jutottam, és magamhoz tértem, kiosont a fürdőszobába egy gyors tisztálkodásra. 1-2 perc után én is magamhoz tértem, egy gyors farokmosás, öltözés. Mire rendbe szedtem magam, ő már újra bevetésre kész állapotban, falatnyi bugyiban és csipke melltartóban volt, puszit kaptam az arcomra, és kikísért. Hiszen ami nekem egy orbitális élvezés volt, egy új, csodálatos élmény, az neki csak egy dolgos félóra volt. És az este ment tovább.

Én remegő lábakkal tértem vissza a kocsihoz, és indítottam a motort. Hazáig többször újra felállt a farkam, akárhányszor felidéztem az elmúlt este élményeit. A fantáziám iszonyatosan fel volt pörögve, és egyfolytában játszottam a gondolattal, milyen lett volna, ha farka is lett volna a leányzónak? Megfogadtam, a következő alkalommal nem hagyom ki a lehetőséget, hogy idegen farkat fogjak a kezembe. Aztán hazaértem, gyors zuhanyzás után bebújtam az ágyba, a mit sem sejtő, szerető párom mellé...

A bejegyzés trackback címe:

https://shemalekaland.blog.hu/api/trackback/id/tr807468572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsaszingumibugyi 2015.05.24. 06:44:55

Érdekes volt a történet, de nekem az ilyen "csajok" már tényleg nőnek számítanak. Nekem volt szerencsém, igaz eddig csak 1x itthon a fővárosunkban egy igazi lánynak kinézővel együtt lenni. Hosszas válogatás után sikerült a sok-sok sehogy sem kinéző között találni egyet aki el is vállalta, hogy meglátogassam. Mert nekem azon felül, hogy iszonyúan izgatnak a csajok, ha farkuk van még pluszba én is szeretek beöltözni, így ez is a kívánság listámon volt. Két-három olyan "lány" dolgozott akkor aki tényleg nőies volt, de közülük csak egy vállalta úgy, hogy én is csajnak nézzek ki. Mikor kijött elém a szavam is elállt, az utcán elmentem volna mellette anélkül, hogy sejthettem volna mi van a lábai között. Nagyon lányos, nagyon kedves volt. Még sminkelni is segített, és nem csak a szex számított, hanem volt egy pici beszélgetés, "előjáték" is.Bő 1,5 órát voltam nála, és soha sem fogom megbánni. Nem írom le részletesen, mert ez csak egy hozzászólás akart lenni, nem az én blogom. Csak kikívánkozott belőlem, hogy engem az igazi farokkal rendelkező, de minden más tekintetben igazi lánynak kinéző változat izgat fel, de iszonyatosan. Sajnos azéta szerintem abbahagyta a ténykedését, így nem jutottam el hozzá újra. Az meg, hogy fizetni kell a szexért annak akinek ilyen kívánságai vannak szerintem rendben van, mert azért ilyen csajokat nem lehet szerintem csak úgy összeszedni. Azért a blogot figyelni fogom, mik lesznek a fejlemények.
süti beállítások módosítása